Verschillende spelletjes voor op je iPad

Veel van onze leden zijn fanatieke spelers. Ze houden erg van het spelen van bordspellen, puzzels, raadsels, enz. Sommige woordraadsels kun je alleen doen. Maar na een tijdje heb je het zoveelste boekje uitgespeeld en wil je graag wat anders.

Natuurlijk kun je thuis ook een puzzel gaan leggen op de eettafel. Hoe groter de puzzel, hoe spannender. De grootste puzzels hebben duizenden kleine stukjes. Het is dus werkelijk een heel uitzoekwerk om de puzzel te voltooien. Dit is een leuk spel. Het kan je dagen bezighouden. Wanneer je de puzzel hebt voltooid, geeft dit een lekker gevoel van voldoening. De puzzel is prachtig, maar als het is voltooid, ben je er eigenlijk meteen op uitgekeken. Dan heb je uren gewerkt aan de puzzel en heb je het eigenlijk wel gezien. Dan gaan de puzzelstukjes weer in de doos en de doos weer in de kast.

Zal je de puzzel nog eens gaan spelen? Waarschijnlijk niet. Je legt de puzzels vaak maar één keer. Sommige fanatieke puzzelaars hebben tientallen puzzels in de kast liggen. Al deze puzzels zijn al eens gelegd. Er zal niet meer naar deze puzzels worden omgekeken.